Aanpassing openingsuren

Lieve klanten,

Zoals jullie waarschijnlijk nog wel weten was het voor ons de afgelopen 3 jaar zeer moeilijk om goede vaste werknemers te vinden in Kapellen. De helft van de tijd stond er een vacature open, en soms waren we zelfs genoodzaakt de zaak te sluiten wegens te weinig helpende handen. In combinatie met 2 vestigingen gaf dit enorm veel stress en druk om alles op te vangen. Mama gaf aan dat ze aan haar limieten zat. Ook ik kreeg jammer genoeg enkele signalen van mijn lichaam om rustiger aan te doen. Dat gaan we dan ook doen, onze gezondheid gaat immers voor. Ook het plezier in de job was hierdoor even verdwenen.

Daarom hebben we de drastische beslissing genomen om niet meer verder te zoeken naar nieuwe werknemers. Het werken met personeel heb ik onderschat. Waarschijnlijk komt het ook door de corona-gevolgen en switch in mentaliteit, maar de constante zoektocht en onwetendheid of we ‘volgende week wel genoeg mensen gaan hebben’ zie ik niet meer zitten. Dit betekent dat we onze openingstijden gaan aanpassen als volgt:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: 11:30 – 20:00
Vrijdag: 11:30 – 20:00
Zaterdag: 11:30 – 20:00
Zondag: gesloten

Mama en ik gaan deze 3 dagen alles zelf doen. We begrijpen dat deze aanpassing voor sommige klanten niet leuk is, maar het heeft ook enkele voordelen:

  • De kwaliteit van de bowls zal altijd hetzelfde zijn omdat we er steeds zelf bij zijn.
  • De service zal vlotter gaan omdat we niet constant nieuwe mensen moeten opleiden en wij al lang ingewerkt zijn.
  • We hebben terug tijd om aan het concept te werken en met nieuwigheden te komen. We weten dat onze menu al een tijdje niet aangepast is, en daar willen we graag verandering in brengen.
  • Deze dagen gaan we er voor de volle 200% voor!

In Lier zullen deze openingstijden (tijdelijk) ook van toepassing zijn. Daar zoeken we momenteel nog naar een andere oplossing waarover we binnenkort meer info communiceren. In de tussentijd zijn we blij dat Mieke daar het grootste deel van de shiften opvangt!

Hopelijk hebben jullie begrip voor onze beslissing.

Groetjes,

Kenneth van Nui Poké