Onze klanten aan het woord

4.9
Based on 234 Reviews

Vers, lekker, divers, vriendelijke bediening. Zeer gezond alternatief voor take-away!

Hele leuke afhaalplek! Super vriendelijke bediening die je met veel geduld uitlegt hoe je een poke bowl kan samenstellen. Ook de voor ons onbekende ingrediënten werden rustig uitgelegd. Daarnaast was de poké bowl die we zelf hadden samengesteld verrukkelijk lekker! Iets om aan iedereen aan te raden!!!!! (Translated by Google) Very nice takeout place! Super friendly service that explains with a lot of patience how to put together a poke bowl. The ingredients unknown to us were also explained calmly. In addition, the poké bowl that we composed ourselves was delicious! Something to recommend to everyone!!!!!

Heidi Mertens

04/09/2021
google

Superlekker en verzorgd. Vlotte afhaal. (Translated by Google) Super nice and cared for. Smooth takeaway.

Super lekker en gezond! Je proeft dat het vers is🙂👍 ons zien ze hier meermaals terug

Gezonde en kraakverse bowls die je zelf samenstelt met je favoriete ingrediënten. Bestel online en je haalt je bordjes op wanneer je ze wil. Een lekker alternatief voor de vettere afhaalmaaltijden. (Translated by Google) Healthy and fresh bowls that you put together yourself with your favorite ingredients. Order online and pick up your plates when you want them. A tasty alternative to the fatter takeaway meals.

Voor de eerste keer twee poké bowl geprobeerd. Het was meteen een schot in de roos. We hebben online onze eigen bowl samengesteld. Super makkelijk! De boxes stonden op het gevraagde uur klaar en de ontvangst was heel vriendelijk. De bowls zijn heel vers en heel lekker. We hadden zeker voldoende gegeten. We bestellen zeker opnieuw ! (Translated by Google) Tried two poke bowl for the first time. It was an instant hit. We have put together our own bowl online. Super easy! The boxes were ready at the requested time and the reception was very friendly. The bowls are very fresh and very tasty. We had certainly eaten enough. We will definitely order again!

Fam Cuypers

27/08/2021
google

Het was KEILEKKER ,zeker voor herhaling vatbaar. Hier komen we zeker nog terug om de andere mogelijkheden te proeven. Top doe zo verder !!!!! (Translated by Google) It was AWESOME, definitely worth repeating. We will definitely come back here to try the other options. Great keep it up!!!!!

Superlekker, vers en grote keuze in combinatiemogelijkheden. Ze zijn vrijgevig met hun toppings. Ook handig dat je online kunt bestellen/op bepaald tijdstip kunt afhalen. (Translated by Google) Super tasty, fresh and a wide choice of combination options. They are generous with their toppings. Also handy that you can order online / pick up at a specific time.

Tülin Erkan

13/08/2021
google

Onze eerste ervaring was zeer positief. De gerechten zijn zeer lekker en vers gemaakt met kwaliteitsvolle ingrediënten. De online bestelmodule is handig met zeer veel ingrediënten... maar voor de "eerste bezoeker" is er misschien net iets te veel keuze... kies je dan wel dingen die echt goed bij elkaar passen? Tip om het hen gemakkelijker te maken: voorzie een uitgebreider lijstje met enkele heel goede combinaties. (Translated by Google) Our first experience was very positive. The dishes are very tasty and freshly made with quality ingredients. The online ordering module is handy with a lot of ingredients... but for the "first visitor" there might be just too much choice... do you choose things that really go well together? Tip to make it easier for them: provide a more extensive list with some very good combinations.

Michel Pauwels

08/08/2021
google

Super verse en lekkere bowl, een van de betere die ik al gegeten heb. Ook veel keuze aan drankjes. Wel aan de dure kant, maar is het zeker waard voor de portie en de qualiteit. Nagerechtje mocht iets minder kosten, was lekker maar 5 euro voor zo’n klein stukje is net te veel. (Translated by Google) Super fresh and tasty bowl, one of the better ones I've ever eaten. Also a lot of choice of drinks. On the expensive side, but well worth it for the portion and quality. Dessert could cost a little less, was tasty but 5 euros for such a small piece is just too much.

E M

04/08/2021
google

Één heel lekkere ervaring die voor herhaling vatbaar is. Lekker vers en meer dan voldoende. Njammie njammie (Translated by Google) A very nice experience that is worth repeating. Nice and fresh and more than enough. Yum yum

Jessy Leemans

02/08/2021
google

Wij zijn echt fan van de Nui Poke Bowls ! De verse, gezonde, frisse lekkere ingrediënten met een pittige afwerking, we zouden het graag elke dag eten. (Translated by Google) We are a real fan of the Nui Poke Bowls! The fresh, healthy, fresh tasty ingredients with a spicy finish, we would love to eat it every day.

Serge Verellen

30/07/2021
google

Allereerst, het was lekker en voldoende. Dus je mag gerust zijn, we komen terug 🙂 Maar je vraagt ernaar, dus: een paar tips: ik had gehoopt dat het (een beetje?) warm zou zijn, dat maakt het toch aangenamer eten de sushirijst koekte wel heel erg aan elkaar en aan het doosje de portie kip (ik had zelfs een extra portie gevraagd) mag wel wat groter het 'coins' systeem is wel wat karig als commerciële actie (als je 15 poké bowls koopt is de 16e gratis) daarmee ga je geen klanten werven (Translated by Google) First of all, it was tasty and ample. So don't worry, we'll be back 🙂 But you ask, so here are a few tips: I had hoped that it would be (a little?) warm, that makes it more pleasant to eat the sushi rice caked a lot and on the box the portion of chicken (I even asked for an extra portion) could be a bit bigger the 'coins' system is somewhat scanty as a commercial action (if you buy 15 poké bowls, the 16th is free) with that you will not gain customers

Hugo Boschmans

28/07/2021
google

Mmmmmhhhh zalig lekker. We hebben een nieuw eetadresje gevonden in Kapellen. Je proeft dat dit heerlijk vers klaargemaakt wordt! De porties zijn royaal en er ligt lekker veel zalm en tonijn op . Benieuwd naar de andere bowls. Tot snel. (Translated by Google) Mmmmhhh delicious. We have found a new place to eat in Kapellen. You can taste that this is freshly prepared! The portions are generous and there is a lot of salmon and tuna on it . Curious about the other bowls. See you soon.

Roel Goovaerts

28/07/2021
google

voor herhaling vatbaar! ruime keuze op de bowl samen te stellen en de ingrediënten waren vers! (Translated by Google) worth repeating! wide choice on the bowl to put together and the ingredients were fresh!

shi ming fong

27/07/2021
google

Dit was mijn tweede poké bowl. De eerste was via too good to go. Fijn dat jullie ook niet van voedselverspilling houden! Ik ben van allebei de bowls zeer tevreden. Het is een gezondere versie van take away wat ik erg kan appreciëren en het is eens iets anders dan anders. Dus tot nu toe ben ik zeer tevreden en zal nog bij jullie komen bestellen. Het eten was verder ook vers en fris. Goede kwaliteit. 🙂 (Translated by Google) This was my second poke bowl. The first was via too good to go. Glad you don't like food waste either! I am very satisfied with both bowls. It's a healthier version of take away which I really appreciate and it's something different. So far I am very satisfied and will continue to order from you. The food was also fresh and crisp. Good quality. 🙂

Echt een aanrader! Lekker, vers,… Dit zou ik elke dag kunnen eten. (Translated by Google) Highly recommended! Tasty, fresh,… I could eat this every day.

Kevin Van Hoof

21/07/2021
google

Zeer lekker en vers. Eerste keer hier besteld maar zeker niet de laatste. Mogelijkheid tot levering zou het helemaal afmaken. (Translated by Google) Very tasty and fresh. First time ordering from here but definitely not the last. Possibility of delivery would complete it.

Zeer lekker (Translated by Google) Very delicious

Super smaakelijk PokeBowls.

More Reviews