Onze klanten aan het woord

4.9
Based on 234 Reviews

Vers, lekker, divers, vriendelijke bediening. Zeer gezond alternatief voor take-away!

Hele leuke afhaalplek! Super vriendelijke bediening die je met veel geduld uitlegt hoe je een poke bowl kan samenstellen. Ook de voor ons onbekende ingrediënten werden rustig uitgelegd. Daarnaast was de poké bowl die we zelf hadden samengesteld verrukkelijk lekker! Iets om aan iedereen aan te raden!!!!!

Heidi Mertens 04/09/2021
google

Superlekker en verzorgd. Vlotte afhaal.

Super lekker en gezond! Je proeft dat het vers is🙂👍 ons zien ze hier meermaals terug

Gezonde en kraakverse bowls die je zelf samenstelt met je favoriete ingrediënten. Bestel online en je haalt je bordjes op wanneer je ze wil. Een lekker alternatief voor de vettere afhaalmaaltijden.

Voor de eerste keer twee poké bowl geprobeerd. Het was meteen een schot in de roos. We hebben online onze eigen bowl samengesteld. Super makkelijk! De boxes stonden op het gevraagde uur klaar en de ontvangst was heel vriendelijk. De bowls zijn heel vers en heel lekker. We hadden zeker voldoende gegeten. We bestellen zeker opnieuw !

Fam Cuypers 27/08/2021
google

Het was KEILEKKER ,zeker voor herhaling vatbaar. Hier komen we zeker nog terug om de andere mogelijkheden te proeven. Top doe zo verder !!!!!

Superlekker, vers en grote keuze in combinatiemogelijkheden. Ze zijn vrijgevig met hun toppings. Ook handig dat je online kunt bestellen/op bepaald tijdstip kunt afhalen.

Tülin Erkan 13/08/2021
google

Onze eerste ervaring was zeer positief. De gerechten zijn zeer lekker en vers gemaakt met kwaliteitsvolle ingrediënten. De online bestelmodule is handig met zeer veel ingrediënten... maar voor de "eerste bezoeker" is er misschien net iets te veel keuze... kies je dan wel dingen die echt goed bij elkaar passen? Tip om het hen gemakkelijker te maken: voorzie een uitgebreider lijstje met enkele heel goede combinaties.

Michel Pauwels 08/08/2021
google

Super verse en lekkere bowl, een van de betere die ik al gegeten heb. Ook veel keuze aan drankjes. Wel aan de dure kant, maar is het zeker waard voor de portie en de qualiteit. Nagerechtje mocht iets minder kosten, was lekker maar 5 euro voor zo’n klein stukje is net te veel.

E M 04/08/2021
google

Één heel lekkere ervaring die voor herhaling vatbaar is. Lekker vers en meer dan voldoende. Njammie njammie

Jessy Leemans 02/08/2021
google

Wij zijn echt fan van de Nui Poke Bowls ! De verse, gezonde, frisse lekkere ingrediënten met een pittige afwerking, we zouden het graag elke dag eten.

Serge Verellen 30/07/2021
google

Allereerst, het was lekker en voldoende. Dus je mag gerust zijn, we komen terug 🙂 Maar je vraagt ernaar, dus: een paar tips: ik had gehoopt dat het (een beetje?) warm zou zijn, dat maakt het toch aangenamer eten de sushirijst koekte wel heel erg aan elkaar en aan het doosje de portie kip (ik had zelfs een extra portie gevraagd) mag wel wat groter het 'coins' systeem is wel wat karig als commerciële actie (als je 15 poké bowls koopt is de 16e gratis) daarmee ga je geen klanten werven

Hugo Boschmans 28/07/2021
google

Mmmmmhhhh zalig lekker. We hebben een nieuw eetadresje gevonden in Kapellen. Je proeft dat dit heerlijk vers klaargemaakt wordt! De porties zijn royaal en er ligt lekker veel zalm en tonijn op . Benieuwd naar de andere bowls. Tot snel.

Roel Goovaerts 28/07/2021
google

voor herhaling vatbaar! ruime keuze op de bowl samen te stellen en de ingrediënten waren vers!

shi ming fong 27/07/2021
google

Dit was mijn tweede poké bowl. De eerste was via too good to go. Fijn dat jullie ook niet van voedselverspilling houden! Ik ben van allebei de bowls zeer tevreden. Het is een gezondere versie van take away wat ik erg kan appreciëren en het is eens iets anders dan anders. Dus tot nu toe ben ik zeer tevreden en zal nog bij jullie komen bestellen. Het eten was verder ook vers en fris. Goede kwaliteit. 🙂

Echt een aanrader! Lekker, vers,… Dit zou ik elke dag kunnen eten.

Kevin Van Hoof 21/07/2021
google

Zeer lekker en vers. Eerste keer hier besteld maar zeker niet de laatste. Mogelijkheid tot levering zou het helemaal afmaken.

Zeer lekker

Super smaakelijk PokeBowls.

Load More